Sierra Golf Resort – een paradijs voor golfers, in het noorden van Polen.

Sierra Golf Resort, gelegen in een schilderachtige omgeving, is de ideale plek voor golfliefhebbers. De 18-holes kampioenschapsgolfbaan (72 PAR) biedt variatie in moeilijkheidsgraad en landschap.

Sierra is een parkachtige baan waar meer dan 11.000 bomen, struiken en bloemen harmonie creëren met het omringende landschap. Het is niet alleen een ideale plek om te golfen, maar ook voor diegenen die graag in contact komen met de natuur. De golfbaan maakt indruk met zijn verscheidenheid aan terreinen en het perfect onderhouden gras van wereldklasse zorgt voor uitstekende speelomstandigheden.

Sierra Golf Resort is ook de perfecte plek om je golfavontuur te beginnen. De 300 meter lange driving range met 26 banen is de ideale gelegenheid voor zowel beginners als gevorderden om hun vaardigheden aan te scherpen.

Wat te doen na het golfen? – Attracties op Sierra Golf Resort

Een verblijf op Sierra Golf Resort draait niet alleen om golf, maar ook om entertainment, buiten de baan! 

Tijdens je verblijf kun je genieten van een scala aan activiteiten, zoals ontspannende sauna’s, paddle tennisbanen, biljart en een zwembad, wat je verblijf in de zomer nog aangenamer maakt. Voor liefhebbers van buitenactiviteiten zijn er ook fietsen beschikbaar, waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen.

Er is ook een Steak House Restaurant op het terrein. Vleesliefhebbers zullen zeker niet teleurgesteld zijn met de selectie steaks. Het gevarieerde menu zal voldoen aan de meest veeleisende smaken. Iedereen zal zeker iets van zijn gading vinden. Daarnaast staat er een uitgebreid assortiment Whisha & Bourbon op het menu, perfect voor een avondje uit na een actieve dag.

Hotel bij Sierra Golf Resort

Het clubhuis van Sierra Golf Resort is uiterst elegant en gastvrij. Het clubhuis is geïnspireerd op Schotse golfresorts en biedt smaakvolle interieurs die doen denken aan de traditionele clubhuisstijl. De accommodatie bevindt zich in de bungalows van het hotel, die een terras hebben met uitzicht op de golfbaan. Voor het comfort zijn de kamers ingericht in Scandinavische stijl. Het hotel heeft accommodatie voor 104 personen.

Reizen naar Sierra Golf Resort

Sierra Golf Resort is niet alleen een geweldige plek om te golfen, maar ook een gemakkelijk bereikbare bestemming. Het ligt in het noorden van Polen, op ongeveer 45 minuten rijden van de luchthaven van Gdansk.

De geweldige locatie betekent dat gasten geen lange reistijden in het vliegtuig hebben en dezelfde dag nog kunnen genieten van een partijtje golf.

De vluchttijden per vliegtuig zijn als volgt:

Noorwegen – 1,5 h

Zweden – 1 h 15 min

Finland – 1.5 u

Denemarken – 55 min

IJsland – 3 h 35 min

Gunstig klimaat

In Polen kan de golfer niet alleen genieten van de schoonheid van de golfbanen, maar ook van een aangenaam klimaat dat bevorderlijk is voor het spel. Met gemiddelde temperaturen tussen 18 en 25 graden Celsius in de zomer duurt het golfseizoen langer dan in veel andere landen. Dit zijn ideale omstandigheden voor golfliefhebbers, die comfortabel kunnen spelen zonder last te hebben van extreme temperaturen.

Samenvatting

Sierra is een uitstekende golfbaan in Polen die ideaal is voor een langer verblijf voor een partijtje golf. Het Stay&Play pakket is inclusief luchthaventransfer, accommodatie in een sfeervolle bungalow, green free, ontbijt, welkomstdiner, gratis toegang tot het buitenzwembad, gratis WiFi en parkeren. 

Sierra Golf Resort is niet alleen een golfbaan van kampioensklasse, maar een heel groot golfavontuur.

Voor de veeleisende speler biedt Sierra niet alleen onvergetelijke rondes golf, maar ook ontspanning, entertainment en uitzonderlijke uitzichten die lang in je geheugen gegrift zullen blijven.

Plaats een reactie